Acasă Actualitatea IPJ Satu Mare: Pentru ce au fost sancționați șoferii indisciplinați

IPJ Satu Mare: Pentru ce au fost sancționați șoferii indisciplinați

0

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ca și de fiecare dată, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră pe raza județului, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 190 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 41.000 de lei.

Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului..

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 10 conducători auto.

Polițiștii rutieri sătmăreni, au depistat pe raza județului Satu Mare, trei conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe treceri de pietoni marcate și semnalizate corespunzător.

Un conducător auto a pătruns în intersecție și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, pe drum prioritar.

Un bărbat a condus autoturismul în urma consumului de băuturi alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Trei conducători auto au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 92-108 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 40 km/h, respectiv 50km/h.

În cazul a doi conducători auto s-a dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru alte abateri.

Articolul precedentPercheziții la persoane din Alba Iulia, bănuite de evaziune fiscală
Articolul următorFOTOGALERIE. Eroii noștri, sărbătoriți de oficialități, la Satu Mare și Carei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here