Nu mă dau eu mare, dar acum m-a călcat pe creier și pe suflet. Auzi, zice că a fost în Italia, că are alte obiceiuri. Păi, arată, mă copil răsfățat! Înseamnă că n-ai învățat nimic, că joci doar cu mingi lungi, ura și la gară.

Mă sună oamenii din Cluj supărați că vor rata promovarea, te crucești, au fost situații penibile. Pentru mine, din momentul acesta, Lobonț va rămâne doar un portar bun, poate el să ajungă ca Mourinho, eu asta îi doresc. Răstoarnă biblioteca, dacă ai valoare, arată ce poți, că tu ai făcut performanțe ca jucător, tot atunci când era fotbalul sovietic”, a declarat Sdrobiș pentru GSP.ro

Universitatea Cluj a pierdut meciul de pe teren propriu cu Ripensia Timișoara, scor 2-3, iar după joc Bogdan Lobonț a făcut câteva declarații care l-au enervat pe Sdrobiș.

„Când am acceptat să vin aici (n.r. la U Cluj) am acceptat în primul rând pentru că eram convins de calitatea umană și fotbalistică a jucătorilor de aici. Universitatea Cluj m-a dorit aici pentru că sunt un altfel de antrenor față de stilul comunist cu care s-a obișnuit fotbalul românesc.

De 4 luni sunt aici. Eu sunt plecat din România de mulți ani. Fotbalul românesc e obișnuit în continuare cu stilul sovietic. Eu, Bogdan Lobonț, știu unde vreau să ajung și am să ajung. Timpul o va demonstra”, a declarat Bogdan Lobonț aseară.