Acasă Fotbal ÎNSCRIERI. În premieră se organizează Cupa Știința Beltiug la fotbal în sală!

ÎNSCRIERI. În premieră se organizează Cupa Știința Beltiug la fotbal în sală!

0

Asociația Fotbal Club Știința Beltiug anunță cu mândrie prima ediție a Cupei Știința Beltiug la fotbal în sală. Competiția va avea loc sâmbătă, pe data de 10 februarie 2024, începând cu ora 9:00, în noua și moderna Sală a Sporturilor din comuna Beltiug.

Competiția își propune să aducă împreună echipe din întreg județul Satu Mare și din zonele învecinate pentru a celebra pasiunea pentru fotbal și pentru a promova spiritul sportiv și comunitatea locală.

Organizatorii invită toate echipele interesate să se înscrie și să participe la acest eveniment de care se dorește să devină unul cu tradiție, înainte de reluarea fotbalului județean. Persoana de contact pentru informații suplimentare și pentru înscrieri este Vasile Boudi, președintele clubului AFC Știința Beltiug, care poate fi contactat la numărul de telefon 0751.629.765.

Cu o abordare deschisă și inclusivă, cupa nu se limitează doar la echipele din zona Satu Mare, ci este deschisă și pentru cluburi din alte zone care doresc să își măsoare forțele și să se bucure de atmosfera captivantă a acestei competiții.

Clubul organizator, Asociația Fotbal Club Știința Beltiug, își propune să transforme acest eveniment într-o tradiție anuală de neratat în calendarul sportiv local și regional. Cu echipamente moderne și facilități de top în noua Sală a Sporturilor, spectatorii sunt așteptați să vină și să susțină echipele favorite.

Cupa Știința Beltiug reprezintă nu doar o competiție sportivă, ci și o oportunitate de a consolida legăturile între comunități și de a promova un stil de viață sănătos și activ printre tineri și adulți deopotrivă.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.