Acasă Actualitatea Inițiativă înainte de Paște! Sătmărenii pot dona în mai multe magazine alimente...

Inițiativă înainte de Paște! Sătmărenii pot dona în mai multe magazine alimente pentru cei săraci

0

În preajma sărbătorilor de Paște, spiritul solidarității și generozității este din nou în centrul atenției, odată cu desfășurarea celei de-a zecea ediții a Colectei Naționale de Alimente. Sub sloganul “Împreună hrănim speranța”, această campanie organizată de Banca Pentru Alimente Oradea, împreună cu cele nouă Bănci Regionale din cadrul Federației Băncilor pentru Alimente din România, își propune să aducă bucurie și sprijin în viețile celor aflați în dificultate.

În perioada 19-21 aprilie 2024, toți sătmărenii sunt invitați să se alăture acestei mișcări de solidaritate prin donarea de alimente neperisabile în magazinele partenere din municipiu. Făina, orezul, uleiul, conservele, sau alte alimente de bază donate vor ajunge în casele celor care se confruntă cu dificultăți în obținerea hranei de zi cu zi.

Colecta Națională de Alimente este una dintre cele mai mari campanii de solidaritate la nivel național, mobilizând mii de voluntari și sute de organizații partenere, cu un singur scop: acela de a sprijini cei mai vulnerabili dintre semenii noștri. Impactul acestei campanii este imens, iar fiecare donație, indiferent de mărimea ei, contează în lupta împotriva sărăciei și foametei.

Voluntarii dedicați, recunoscuți după vestele portocalii, sunt prezenți în magazinele partenere pentru a ghida și oferi sprijin celor care doresc să se implice în campanie. Ei sunt cei care contribuie la colectarea, sortarea și distribuirea donațiilor, aducând un strop de lumină în viețile celor în nevoie.

Banca pentru Alimente Oradea este o asociație non-profit cu scopul reducerii risipei alimentare și a sărăciei în județele Bihor, Sălaj, Maramureș și Satu Mare. În 4 ani de la înființare, a creat o rețea extinsă de solidaritate, angrenând 135 de ONG-uri partenere și sprijinind lunar peste 23.000 de persoane în nevoie.

Astfel, în această săptămână de sărbătoare, sătmărenii au ocazia să arate unitatea și generozitatea comunității noastre prin participarea activă la Colecta Națională de Alimente. Fiecare donație aduce un strop de speranță și bucurie în viețile celor aflați în dificultate și ne amintește că solidaritatea este cea care ne face cu adevărat puternici.

Haideți să ne alăturăm cu toții acestei mișcări de solidaritate și să facem din această colectă un succes! Să hrănim speranța în comunitatea noastră și să aducem lumină în viețile celor aflați în dificultate!

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.