Acasă IT&C/Gaming Informații pe care trebuie să le știi despre Iphone 13

Informații pe care trebuie să le știi despre Iphone 13

0

IPhone 13 s-a lansat pe 14 septembrie 2021.Dacă te întrebai cât costă iPhone 13, e bine să știi că, deocamdată, prețurile pe care urmează să le afli sunt estimări făcute pe baza tiparului urmărit de retailerii români pentru modelele de iPhone lansate anterior acestuia.

Reprezentanții Apple au anunțat că iPhone 13 va costa, la lansare, 699 dolari (pentru varianta mini), 799 dolari (pentru modelul de bază, iPhone 13), 999 dolari (pentru varianta Pro) respectiv 1.099 dolari (pentru Pro Max). Reține, însă, că la aceste prețuri se vor adăuga comisioanele practicate de magazinele de electronice.

În plus, anul acesta vom regăsi și varianta cu 512GB de stocare internă pentru modelul de bază al iPhone 13, așa că prețul unui dispozitiv cu această specificație e așteptat să treacă de 5.000 lei.

Cum arată iPhone 13? (design și display)

iPhone 13 are aceleași patru dimensiuni ca iPhone 12. Display-ul unui iPhone 13 mini măsoară 5,4 inch, al unui iPhone 13 – 6,1 inch, al unui iPhone 13 Pro – 6,1 inch și al unui iPhone 13 Pro Max – 6,7 inch.

Zvonurile care spuneau că Apple va renunța la modelul iPhone 13 mini, din cauză că varianta precedentă, iPhone 12 mini, s-a vândut mai prost decât era așteptat, nu s-au adeverit. iPhone 13 mini va fi disponibil pentru toți cei care preferă un telefon de dimensiuni mici.

Tot zvonurile indicau faptul că iPhone 13 va avea un notch pe display mult mai mic decât modelele anterior lansate, o veste bună mai ales pentru consumatorii de conținut pe telefon. De data asta, leakurile au fost reale.

La capitolul camere, nu există nicio diferență între cele montate pe un iPhone 12 și cele cu care vine echipat iPhone 13. Vorbim de aceleași două lentile (pentru varianta de bază a telefonului, adică nu pentru modelele Pro sau Pro Max), a câte 12MP fiecare.

Pe partea de video, specificațiile rămân aceleași ca la iPhone 12. Mai exact, camerele lui iPhone 13 vor putea filma în 4K la 24/30/60 fps. Singurul upgrade la acest capitol pare să fie funcția cinematică, ce va permite schimbarea focusului de pe un personaj pe altul în timp real, adică în timpul înregistrării, așa cum poți vedea în clipul următor.

Fie vorba între noi, această specificație era de mult timp disponibilă pe alte telefoane lansate de concurența Apple, așa cum este, de exemplu, Samsung Galaxy Note 9.

Nici la camera selfie nu există niciun fel de upgrade, Apple păstrând lentila de 12MP care poate filma în 4K la 24/25/30/60 fps și pentru modelul iPhone 13.

iPhone 13 – memorie/spațiu de stocare

Spațiul de stocare al unui iPhone 13 va putea varia între 128GB și 512GB, în funcție de preferințele sau nevoile tale. Pentru variantele Pro și Pro Max, capacitatea de stocare va urca până la 1TB, așa cum anticipau și zvonurile despre care am scris încă din luna aprilie.

Sursă: flip.ro

Articolul precedentSătmăreanul Adrian Rus, printre stranierii convocați la națională
Articolul următorVIDEO | Centura Satu Mare numa’ nu se finalizează! Un tronson trebuia să împlinească un an de folosință

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here