Acasă Actualitatea FOTO. Incendiu la o casă din județ! N-a mai rămas mare lucru

FOTO. Incendiu la o casă din județ! N-a mai rămas mare lucru

1

Astăzi, în jurul orei 17:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, care a cuprins acoperișul unei locuințe și a anexei acesteia din localitatea Marna Nouă.

La fața locului s-au deplasat 12 cadre militare ale Detașamentului de Pompieri Carei cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul casei și cel al anexei pe o suprafață de aproximativ 120 mp, cu posibilitatea de propagare la întreaga construcție.

Datorită intervenției prompte a pompierilor, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind salvată casa de locuit.

La acțiunea de stingere a incendiului a intervenit și Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sanislău.

Sursa probabilă de producere a incendiului o reprezintă: flacăra de la un chibrit.

Din fericire nu au existat persoane rănite.

Adsense

1 COMENTARIU

  1. […] FOTO. Incendiu la o casă din județ! N-a mai rămas mare lucru Accident cu trei mașini pe o stradă Satu Mare! FOTO. Rețea de trafic de droguri destructurată la Satu Mare! Descinderi ale mascaților în 17 locuințe SĂRBĂTOARE. Avansări la Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare! Bărbat dintr-o comună din Satu Mare adus de polițiști după gratii! Cât va sta la închisoare ToateExternăJudețeanăNațională […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.