Acasă Actualitatea Încă un adolescent s-ar fi spânzurat în urma unei provocări de pe...

Încă un adolescent s-ar fi spânzurat în urma unei provocări de pe o rețea de socializare!

0

Un adolescent în vârstă de 14 ani din Bistrița a fost găsit spânzurat în casă, marți după-masa. Băiatul era campion la dans sportiv și un elev de 10.

Tânărul în vârstă de 14 ani era singur la părinți, avea rezultate foarte bune la școală. Nimic nu ar fi premeditat gestul șocant al băiatului. Conducerea școlii la care acesta învăța a anunțat Inspectoratul Școlar General al judeţului Bistriţa-Năsăud, care la rândul său a anunțat Poliția.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Conform Aureliei Dan, inspector școlar general, tragedia a avut loc după ce elevul a ajuns acasă.

ISJ a solicitat ajutorul Poliţiei pentru a se demara o campanie de conştientizare, în rândul elevilor şi al părinţilor, asupra pericolelor care pândesc în mediul online.

Polițiștii nu au confirmat momentan informația că băiatul s-a spânzurat în urma provocării de pe TikTok. Nici membrii familiei nu au fost cooperanți, ținând cont că se pregătesc de înmormântare.

,,Cu privire la informațiile vehiculate în spațiul public, conform cărora un minor, de 14 ani, s-ar fi sinucis din cauza unei provocări de pe o rețea de socializare, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud face următoarele precizări:  Ieri, 12 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că un minor, de 14 ani, a fost găsit spânzurat în interiorul unei locuințe de pe raza municipiului.  A fost întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt efectuate cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză a fost dispusă necropsia.  Din cercetările efectuate până în prezent, nu au reieșit date și informații care să conducă la confirmarea ipotezei prezentate în spațiul public”, se precizează în comunicatul poliției.

Articolul precedentFCSB ar avea doar 14 jucători valizi pentru meciul cu Mioveni! Cine a mai fost depistat pozitiv
Articolul următorO țeavă de gaz a luat foc la Carei în urma unui accident grav! UPDATE Șoferul, un preot beat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here