Acasă Informativ În sfârșit s-a gândit cineva la asta! Proiect al viceprimarului Ghiarfaș de...

În sfârșit s-a gândit cineva la asta! Proiect al viceprimarului Ghiarfaș de demolare a toaletei din 17

2

Ședința ordinară a Consiliului Local Satu Mare pe luna septembrie va avea loc pe data de 29 și are o ordine de zi stufoasă cu 44 de puncte plus diverse.

Locuitorii din cartierul Micro 17 vor avea parte de o bucurie dacă va trece proiectul cu numărul 37.

Acolo, pe ordinea de zi apare: ”Proiect de hotărâre privind aprobarea scoaterii din funcțiune în vederea demolării a toaletei publice, situată în Parcul UFO din Municipiul Satu Mare.”

Este vorba de un loc infect, de care locuitorii au vrut să scape de zeci de ani. Dar iată că abia acum a venit acest proiect, inițiat de viceprimarul Adelin Ghiarfaș.

CITEȘTE ȘI:

Adsense
Articolul precedentS-a stabilit programul etapei a 13-a! Când se joacă Petrolul – FCSB și UTA – CFR
Articolul următorVIDEO. Tot mai mulți vinovați din Satu Mare fug după ce lovesc o mașină în parcare! Ce trebuie să faci

2 COMENTARII

  1. […] În sfârșit s-a gândit cineva la asta! Proiect al viceprimarului Ghiarfaș de demolare a toaletei… De azi, un mare magazin din Satu Mare este închis! Care este motivul USR-iștii se laudă că au fost împotriva măririi salariilor cu 2.000 de lei! Dar oare vor dona banii în plus? S-a decis! Ce se întâmplă cu compensarea la benzină și motorină de la 1 octombrie PROGNOZĂ. Totuși, n-a venit încă iarna! De când se încălzește ușor vremea ToateEducațiePoliticSănătate […]

  2. […] În sfârșit s-a gândit cineva la asta! Proiect al viceprimarului Ghiarfaș de demolare a toaletei… De azi, un mare magazin din Satu Mare este închis! Care este motivul USR-iștii se laudă că au fost împotriva măririi salariilor cu 2.000 de lei! Dar oare vor dona banii în plus? S-a decis! Ce se întâmplă cu compensarea la benzină și motorină de la 1 octombrie PROGNOZĂ. Totuși, n-a venit încă iarna! De când se încălzește ușor vremea ToateEducațiePoliticSănătate […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.