Acasă Actualitatea ÎN SFÂRȘIT! Proiect de reabilitare pentru Hotelul Sport din Satu Mare

ÎN SFÂRȘIT! Proiect de reabilitare pentru Hotelul Sport din Satu Mare

0

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Satu Mare, programată pentru 23 noiembrie începând cu ora 14:00, se va discuta un proiect de hotărâre referitor la Hotel Sport.

Această clădire a fost preluată de către Primăria Satu Mare în vara anului 2022, dar se află într-o stare avansată de degradare.

Iată principalele aspecte ale punctului 31 de pe ordinea de zi:

Descriere a Proiectului

  • Obiectiv de Investiție: Reabilitarea clădirii Hotel Sport, situată pe strada Mileniului nr. 25.

Documentație și Indicatori Tehnico-Economici

  • Aprobare Documentație: Proiectul de hotărâre vizează aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție.
  • Indicatori Tehnico-Economici: Se vor stabili și aproba indicatorii tehnico-economici necesari pentru realizarea proiectului de reabilitare.

Starea Actuală a Clădirii

  • Se menționează că Hotel Sport se află într-o stare avansată de degradare, motiv pentru care intervenția și reabilitarea sunt considerate necesare.

Importanța Proiectului

  • Reabilitarea clădirii Hotel Sport poate contribui la revitalizarea unei infrastructuri importante în comunitate și la conservarea patrimoniului local.
  • Proiectul poate genera beneficii semnificative pentru comunitate, inclusiv prin crearea de spații funcționale și atrăgătoare.

Aprobarea Consiliului Local

  • Hotărârea privind aprobarea documentației și a indicatorilor tehnico-economici va necesita votul favorabil al membrilor Consiliului Local Satu Mare.

Este posibil să apară discuții și dezbateri în cadrul ședinței cu privire la acest proiect, iar rezultatul votului va determina următorii pași în implementarea reabilitării clădirii Hotel Sport.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.