Acasă Educație În curând începe construcția unei creșe la Ardud! S-a predat amplasamentul la...

În curând începe construcția unei creșe la Ardud! S-a predat amplasamentul la CNI

0

Primăria Ardud a făcut un anunț important privind proiectul de construire a unei noi creșe în oraș, marcând un pas semnificativ în dezvoltarea infrastructurii destinate copiilor. Conform procedurii investitorului, proiectul este susținut financiar de Compania Națională de Investiții (CNI), care a primit deja amplasamentul necesar pentru realizarea acestui obiectiv de investiții.

Amplasamentul, cu o suprafață generoasă de 8.484 metri pătrați, a fost predat finanțatorului, iar proiectul de construire a creșei pe strada Ardudul Mic, numărul 2, este în curs de desfășurare. Proiectul, denumit “Proiect tip – Construire creșă mică”, este un demers important pentru asigurarea unui mediu educațional și sigur pentru copiii din Ardud și localitățile învecinate.

În prezent, Compania Națională de Investiții a inițiat procedurile premergătoare licitației publice, pas necesar pentru selectarea executantului care va realiza construcția conform proiectului tip. După finalizarea acestui proces, câștigătorul licitației va putea începe lucrările de construcție.

Creșa proiectată va fi dotată pentru a găzdui patru grupe de copii și va putea adăposti un efectiv de 40 de micuți din Ardud și din localitățile învecinate, precum Mădăras, Baba Novac, Gerăușa sau Sărătura. Această inițiativă reprezintă un pas esențial în dezvoltarea comunității, oferind părinților un sprijin necesar în îngrijirea și educația copiilor lor.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.