Acasă Educație În 90 de zile, Ardudul va avea o grădiniță de lux!

În 90 de zile, Ardudul va avea o grădiniță de lux!

0

Într-un pas important spre modernizarea infrastructurii orașului Ardud, au început miercuri lucrările de execuție a proiectului de reabilitare termo-energetică la Grădinița cu Program Normal Nr. 2 din Ardud, situată pe strada Avram Iancu.

Această inițiativă face parte din programul național PNRR și beneficiază de o finanțare substanțială în valoare de 933.064,32 lei, dedicată unei investiții ample ce vizează îmbunătățirea infrastructurii clădirii. În prezent, clădirea este utilizată parțial de către o structură a Grădiniței cu Program Prelungit Ardud, iar modernizarea va aduce beneficii semnificative atât pentru personalul didactic, cât și pentru cei mici.

Printre aspectele principale abordate în cadrul proiectului se numără modernizarea instalațiilor sanitare, electrice și termice, implementarea unui sistem de încălzire în pardoseală, înlocuirea tâmplăriei și realizarea unui acoperiș nou.

Cu o durată estimată de execuție de aproximativ 90 de zile, eforturile se îndreaptă către finalizarea lucrărilor în cel mai eficient și prompt mod posibil.

Suntem convinși că prin colaborarea noastră și prin implicarea activă a comunității, vom reuși să aducem beneficii semnificative locuitorilor orașului nostru. Împreună suntem mai puternici și mai determinați să construim un viitor mai bun pentru Ardud și pentru toți locuitorii săi”, anunță primarul Ovidiu Duma.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.