Acasă Fotbal FRF: Antrenorul CFR-ului, Mandorlini, amendat și suspendat după meciul cu Petrolul

FRF: Antrenorul CFR-ului, Mandorlini, amendat și suspendat după meciul cu Petrolul

0

Andrea Mandorlini, antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, a fost sancționat de Comisia de Disciplină a FRF cu 2 etape de suspendare și o penalitate sportivă în valoare de 5.000 de lei pentru eliminarea sa din partida cu Petrolul Ploiești, care a avut loc în ultima etapă a Superligii. Această decizie a fost anunțată în urma incidentului din timpul meciului.

De asemenea, mai mulți jucători care au fost eliminați de pe teren în diferite meciuri au primit și ei sancțiuni. George Alexandru Cîmpanu de la Universitatea Cluj a primit o suspendare de 3 etape și o penalitate sportivă de 8.000 de lei. Alți jucători, precum Juraj Badelj (Universitatea Craiova), Igor Armaș (FC Voluntari), Patricio Martin Matricardi (FC Voluntari) și Mattias Kait (FC Rapid), au primit suspendări între 1 etapă și penalități sportive în valoare de 740 de lei.

În plus, Comisia de Disciplină a FRF a sancționat și mai multe cluburi, printre care Chindia Târgoviște cu 7.000 de lei, Oțelul Galați cu 5.000 de lei și Dinamo cu 3.000 de lei. Aceste sancțiuni au fost aplicate în urma incidentelor sau abaterilor observate în meciurile lor.

Deciziile Comisiei de Disciplină au ca scop menținerea disciplinei și fair-play-ului în fotbalul românesc și asigurarea respectării regulilor și regulamentelor în competițiile sportive.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.