Acasă Actualitatea FOTOGALERIE. Noua autogară din Satu Mare, recepționată

FOTOGALERIE. Noua autogară din Satu Mare, recepționată

0

Miercuri, 21 iulie, a avut loc recepția lucrărilor de contrucție a terminalului de călători de pe str. Botizului. Următoarea etapă presupune implementarea sistemul de management al traficului, care se află în faza de licitație.

Satu Mare va avea un terminal trans-județean care să ofere condiţii decente şi confort celor care călătoresc cu mijloacele de transport în comun sau tranzitează municipiul. 

,,Satu Mare va avea o autogară modernă, construită din fonduri europene. Valoarea totală a proiectului este de 33 milioane de lei și include și cele 11 autobuze hibrid care deja circulă pe străzile municipiului, precum și un centru de monitorizare a transportului public de călători. Pentru lucrările de construcție a terminalului de călători s-au alocat 6 milioane de lei, o investiție substanțială care vine și în sprijinul persoanelor care fac naveta”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Construirea terminalului de călători, implementarea sistemului de management al traficului și achiziția de autobuze hibrid sunt finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, proiect cu o valoare totală de 32.960.027 lei.

Articolul precedentMinori prinși la fumat la un loc de joacă din Tășnad
Articolul următorSatu Mare poate ajunge Capitala Tineretului din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here