Acasă Actualitatea FOTO/VIDEO. Familie din Satu Mare, terorizată în Sălaj! Mai mulți indivizi au...

FOTO/VIDEO. Familie din Satu Mare, terorizată în Sălaj! Mai mulți indivizi au tăbărât în casă cu drujbe și topoare

0

O familie originară din Satu Mare, dar cu reședința în cea mai mare parte a anului, în județul Sălaj, a fost ținta unui atac violent care a avut loc pe 14 ianuarie, la ora 21:17, potrivit informațiilor primite de la un sătmărean șocat, martor la eveniment.

Conform acestuia, mai mulți indivizi au pătruns în locuința lui I.S. din comuna Derșida, Sărmășag, înarmați cu drujbe, bâte și topoare, amenințând chiar cu moartea.

Un echipaj de poliție a intervenit în cartierul respectiv și a găsit o gașcă implicată într-un scandal, amenințând cu acte de violență și chiar omor. Aceștia au fost escortați la Secția 5 Poliție din Sărmășag pentru a se stabili circumstanțele exacte ale incidentului. Aceștia provin toți dintr-o familie,

Cu toate acestea, conform relatărilor sătmăreanului care a adus această situație la cunoștința publicului, membrii familiei victime sunt în continuare amenințați cu bătaia și chiar cu moartea. Este nevoie de o acțiune promptă și fermă din partea autorităților pentru a proteja victimele și pentru a aduce agresorii în fața legii.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.