Acasă Informativ FOTO. Unde a fost dusă toaleta ridicată din fața Lupoaicei

FOTO. Unde a fost dusă toaleta ridicată din fața Lupoaicei

2

La începutul săptămânii, într-un comentariu postat într-un grup de limbă maghiară a fost postată o poză în care apare toaleta publică ridicată în urmă cu câteva luni de zile din fața Lupoaicei din Satu Mare.

VIDEO. Doi sătmăreni și-au dat în cap la intrare în Baia Mare! Motivul e halucinant

Nu multă lume știa unde a fost dusă acea toaletă inteligentă în valoare de aproximativ 50.000 de euro. Sătmăreanul a postat fotografia spunând că se află în curtea Transurban Satu Mare. Probabil nu va fi montată acolo și că încă nu i s-a găsit viitoarea destinație. Oricum, din poză se vede că a fost ușor avariată și să sperăm că nu și-a pierdut garanția.

VIDEO. Doi sătmăreni și-au dat în cap la intrare în Baia Mare! Motivul e halucinant

De altfel este greu de găsit o locație pentru că trebuie și unele avize. Acest lucru a fost semnalat recent de deputatul PNL Adrian Cozma, care a dovedit că nici toaleta de lângă Palatul Administrativ nu a primit avizul necesar.

Adsense
Articolul precedentVIDEO. Doi sătmăreni și-au dat în cap la intrare în Baia Mare! Motivul e halucinant
Articolul următorSurprize în echipa de start a FCSB-ului în meciul cu CSU Craiova

2 COMENTARII

  1. […] FOTO. Unde a fost dusă toaleta ridicată din fața Lupoaicei FOTO. S-a băgat ușor și a ieșit greu cu autovehicul de sub Podul Decebal PSD Satu Mare a ieșit la curățenie de “Vinerea Verde” Vezi dacă ai câștigat! Numerele extrase joi la Loto Sondaj INSCOP. PSD, pe prima poziție în dorințele românilor! PNL și AUR vin din spate ToateEducațiePoliticSănătate […]

  2. […] FOTO. Unde a fost dusă toaleta ridicată din fața Lupoaicei FOTO. S-a băgat ușor și a ieșit greu cu autovehicul de sub Podul Decebal PSD Satu Mare a ieșit la curățenie de “Vinerea Verde” Vezi dacă ai câștigat! Numerele extrase joi la Loto Sondaj INSCOP. PSD, pe prima poziție în dorințele românilor! PNL și AUR vin din spate ToateEducațiePoliticSănătate […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.