Acasă Lifestyle FOTO. Un polonez și-a încălzit mâncarea într-o stație de autobuz din Satu...

FOTO. Un polonez și-a încălzit mâncarea într-o stație de autobuz din Satu Mare!

0

Într-o zi ploioasă de februarie, pe strada Unirii din municipiul Satu Mare, o scenă neobișnuită a captat atenția trecătorilor.

Miercuri, în prima parte a zilei, o mașină cu numere de Polonia, un Volkswagen Passat, a oprit la stația de autobuz. Bagajele încărcate în portbagaj și pe scaunele din spate sugerau că șoferul era într-o călătorie lungă.

Însă ceea ce a stârnit curiozitatea celor din jur a fost gestul unui bărbat de aproximativ 50 de ani, care a început să descarce diverse lucruri din mașină și să le așeze pe băncile din stație.

Printre obiectele aduse se numărau alimente, inclusiv o butelie mică, sugerând că intenționa să-și pregătească o masă caldă chiar acolo. Cu grijă și atenție, bărbatul a scos o oală roșie și a început să încălzească supă, sau probabil un delicios lecso.

În timp ce ploaia se revărsa din cer, bărbatul părea să nu fie deranjat de intemperii, fiind bine adăpostit sub acoperișul stației de autobuz. Cu gesturi meticuloase, a scos și alte accesorii utile, cum ar fi sare într-o cutie de ciocolată Milka și șervetele de bucătărie, pregătindu-se pentru masa sa inedită.

Gestul simplu al acestui bărbat, de a-și crea un mic colț de confort chiar și într-o stație de autobuz, este totuși unul ciudat.

English version

On a rainy February day, on Unirii Street in the city of Satu Mare, an unusual scene caught the attention of passersby.

Wednesday, in the early part of the day, a car with Polish plates, a Volkswagen Passat, stopped at the bus stop. The luggage loaded in the trunk and on the back seats suggested that the driver was on a long journey.

But what sparked the curiosity of those around was the gesture of a man around 50 years old, who began unloading various items from the car and placing them on the benches at the station.

Among the items brought were food, including a small gas cylinder, suggesting that he intended to prepare a warm meal right there. With care and attention, the man took out a red pot and began heating soup, or probably a delicious lecso.

As the rain poured from the sky, the man seemed undisturbed by the weather, being well sheltered under the roof of the bus station. With meticulous gestures, he also took out other useful accessories, such as salt in a Milka chocolate box and kitchen napkins, preparing for his unique meal.

The simple gesture of this man, to create a small corner of comfort even in a bus station, is nevertheless a peculiar one.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.