Acasă Fotbal FOTO | Stadionul Olimpia arată groaznic și în exterior! Nimeni nu face...

FOTO | Stadionul Olimpia arată groaznic și în exterior! Nimeni nu face nimic

0

Stadionul Olimpia – Daniel Prodan ar putea fi un punct important, de ce nu și turistic pentru municipiul Satu Mare. Dar de mai bine de 30 de ani, el este lăsat să se distrugă. Noroc cu voluntarii olimpiști care în urmă cu câțiva au mai “cizelat” câte ceva din puținul pe care l-au avut. Dar în rest nimănui nu pare să-i pese.

Ne amintim și de episoadele din buletinele de știri naționale în care stadionul era prezentat drept o ruină în rândul microbiștilor din România. O dată s-au uscat covoare în tribune, altă dată s-a pus slănina afumată la zvântat…

Starea stadionului este oglinda perfectă a conducătorilor orașului din ultimii zeci de ani. Dacă alții știu să facă bani, să-și promoveze localitățile prin sport, turism și câte și mai câte, iată că politicienii noștri n-au fost în stare să facă un stadion pentru comunitate în ultimii zeci de ani. Stadionul Dinamo nu este o mare realizare a șefilor din prezent.

El trebuia să fie o completare la un amplu proiect, lângă un stadion impunător, alături de o echipă măcar de Liga a 2-a. Bani publici s-au dat cu grămada în sport în ultimii ani. Dar cum se face că rămânem doar cu ruinele? De ce nu este tras nimeni la răspundere pentru risipă?

Din păcate, sătmărenii n-au acum nici măcar machete.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.