Acasă Actualitatea FOTO. Inundații într-un sat din județul Satu Mare!

FOTO. Inundații într-un sat din județul Satu Mare!

0

În contextul condițiilor hidrometeorologice actuale și prognozelor pentru următoarele 24 de ore, hidrologii au emis un Cod galben de inundații pentru râurile din județul Satu Mare. Avertizarea a intrat în vigoare astăzi, 11 iunie, de la ora 12:00 și este valabilă până miercuri, la ora 10:00.

Râurile afectate din județul Satu Mare includ sectoare din bazinele hidrografice ale Vișeului, Izei, Turului, Someșului, Crasnei și Ierului. Avertizarea subliniază riscul crescut de scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, precum și viituri rapide pe râurile mici, care pot duce la inundații locale.

Autoritățile locale și locuitorii din zonele vizate sunt sfătuiți să fie precauți și să ia măsuri de prevenire pentru a diminua riscurile și pagubele provocate de posibilele inundații.

Totodată, în mai multe localități din județul Satu Mare sunt deja probleme cu apa din cauza ploilor căzute în ultimele ore în Satu Mare și în județele apropiate. În mediul online au apărut poze din satul Tămășeni, comuna Bătarci.

Foto: Facebook –Vasile Conioşi-Mesteşanu

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.