Acasă Fotbal Fotbalistul care îl poate înlocui pe Florinel Coman, în cazul unui transfer...

Fotbalistul care îl poate înlocui pe Florinel Coman, în cazul unui transfer afară

1


FCSB a reușit să obțină o victorie crucială în meciul împotriva CFR-ului, consolidându-și astfel poziția în fruntea clasamentului și apropiindu-se și mai mult de cucerirea titlului de campioană. Golul marcat de Florinel Coman în minutul 16 dintr-o lovitură liberă impecabil executată a fost suficient pentru ca echipa să-și asigure cele trei puncte și să-și continue parcursul dominant în campionat.

Florinel Coman, unul dintre cei mai de seamă jucători ai echipei în acest sezon, și-a exprimat dorința de a câștiga titlul de campion cu FCSB înainte de a pleca în străinătate. Declarațiile sale vin în contextul în care se discută despre posibilele transferuri și despre persoanele care ar putea să-i ia locul în echipă.

Printre propunerile pentru a acoperi eventualul gol lăsat de Coman se află Sebastian Mailat, jucătorul echipei Botoșani, care a impresionat cu prestațiile sale și ar putea să ofere un plus de valoare echipei FCSB. Finanțatorul lui Botoșani, Valeriu Iftime, a vorbit despre calitățile lui Mailat și despre potențialul său de a evolua la un nivel mai înalt, afirmând că acesta ar putea să se adapteze la echipa din București.

În ceea ce-l privește pe Coman, acesta a răspuns ferm că nu crede că va rămâne la FCSB și că își dorește să își continue cariera în altă parte, dar înainte de asta își propune să câștige campionatul alături de echipa sa actuală. Jucătorul a vorbit și despre satisfacția de a face parte dintr-un grup unit și determinat să obțină succesul, evidențiind importanța susținerii din partea suporterilor.

Adsense

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.