Acasă Fotbal Fost jucător de la CFR Cluj, antrenor la o echipă iubită din...

Fost jucător de la CFR Cluj, antrenor la o echipă iubită din Franța!

0

Clubul Olympique Marseille a anunțat recent că a ajuns la un acord de principiu cu fostul jucător al CFR Cluj, Roberto De Zerbi, pentru a prelua conducerea echipei. De Zerbi, care a activat ca jucător în România la începutul carierei sale, a evoluat între timp în cariera de antrenor, având performanțe remarcabile la mai multe cluburi europene.

„Olympique Marseille anunță că a ajuns la un acord de principiu cu Roberto De Zerbi. Clubul lucrează în prezent cu toate părțile implicate pentru a oficializa sosirea antrenorului italian și a stafului său pe banca OM și pentru a pregăti sosirea sa la Marsilia în zilele următoare”, se arată în comunicatul grupării.

Roberto De Zerbi a avut un parcurs impresionant în cariera de antrenor. După ce și-a încheiat cariera de jucător, care a inclus și o perioadă la CFR Cluj, el a preluat diverse echipe, printre care se numără Palermo, Benevento, și Sassuolo. Ultima sa experiență la conducerea echipei Brighton în Premier League a consolidat reputația sa de antrenor inovator și eficient.

La Olympique Marseille, De Zerbi îl succede pe Jean-Louis Gasset, care a pregătit echipa doar câteva luni. Venirea lui De Zerbi este privită cu optimism de suporterii marseilezi, care așteaptă ca italianul să aducă un suflu nou echipei și să o conducă spre noi succese.

English version

Olympique Marseille recently announced that they have reached a preliminary agreement with former CFR Cluj player Roberto De Zerbi to take over the management of the team. De Zerbi, who played in Romania early in his career, has since progressed in his coaching career, achieving remarkable performances at several European clubs.

“Olympique Marseille announces that it has reached a preliminary agreement with Roberto De Zerbi. The club is currently working with all parties involved to formalize the arrival of the Italian coach and his staff to the OM bench and to prepare for his arrival in Marseille in the coming days,” the club’s statement read.

Roberto De Zerbi has had an impressive coaching career. After ending his playing career, which included a stint at CFR Cluj, he took over various teams, including Palermo, Benevento, and Sassuolo. His most recent experience managing Brighton in the Premier League solidified his reputation as an innovative and efficient coach.

At Olympique Marseille, De Zerbi succeeds Jean-Louis Gasset, who managed the team for only a few months. De Zerbi’s arrival is viewed with optimism by Marseille supporters, who hope the Italian will bring a new dynamic to the team and lead them to new successes.

Adsense