Acasă Fotbal Florin Prunea vede ceva îngrijorător la CFR Cluj

Florin Prunea vede ceva îngrijorător la CFR Cluj

0

Florin Prunea a vorbit recent în cadrul emisiunii ProSport Live. Printre altele, și-a spus părerea și despre parcursul echipei CFR Cluj în Liga 1.

Fostul portar este de părere că jucătorii lui CFR Cluj s-au obișnuit cu victoriile, cu titlurile, motiv pentru care nici nu mai știu să se bucure.

CITEȘTE ȘI: Ce spune Gheorghe Mustață despre Petrea și situația de la FCSB?

”Ceea ce este îngrijorător pentru mine, nu pentru CFR, este modul în care câștigă echipa asta. Băieții ăștia nu se mai bucură la goluri, nu se mai bucură la victorii. Pentru ei a devenit ceva normal. Sigur că au întâlnit și o echipă, mă refer la FC Argeș, care după ce a făcut pasul în play-off… acolo e altceva. CFR, de data asta, a avut și șansă, pentru că Craiova a câștigat cu FCSB și atunci s-a dus la opt puncte. CFR e echipa cea mai puternică și organizată cel mai bine din toate punctele de vedere, ca structură de club, fiecare acolo știe ce are de făcut. Și, bineînțeles, este Dan Petrescu, care lasă impresia că domină toți antrenorii din această competiție. El nu are nicio vină, dar cinci ani să domini, adică să nu ai niciun fel de probleme… parcă nu te plictisești așa…”, a spus Prunea, la ProSport Live.

Adsense