Acasă Informativ Florin Cîțu este noul președinte al PNL! Zi lungă pentru toți participanții

Florin Cîțu este noul președinte al PNL! Zi lungă pentru toți participanții

0

Zi lungă pentru toată suflarea PNL-istă din România, care a aștepta această zi mai bine de trei luni. Sâmbătă, în capitală, la Romexpo, aproape 5.000 de reprezentanți ai partidului au votat noul președinte al liberalilor. Disputa s-a dat între actualul președinte PNL, Ludovic Orban și actualul premier Florin Cîțu. În plină pandemie, mii de oameni au respectat sau nu măsurile de distanțare, iar masca a fost opțională.

După o oră, cât a durat votarea, s-a trecut la numărarea voturilor, care a durat aproximativ trei ore, timp în care cei doi contra-candidați au făcut baie de mulțime în exterior, așteptând cu sufletul la gură rezultatele finale. La final, Florin Cîțu a fost desemnat învingător și a promis că va schimba fața României și a promis să dezvolte economia țării. Cu aproape 1000 de voturi in plus, Cîțu este șeful partidului.

Înainte de a se vota, cei doi candidați și-au prezentat realizările și planurile pentru următorii patru ani. A fost prezent și președintele Klaus Iohannis, care a susținut, direct sau indirect, candidatura actualului premier, Cîțu. Au fost și huiduieli în sală, pro sau contra, Cîțu fiind huiduit în momentul discursului.

N-au lipsit declarațiile spumoase și teoriile conspiraționiste, cum că unii votanți și-au fotografiat votul sau au intrat unii peste alții pentru a verifica cine și cum a votat. Cert este că la aflarea rezultatelor o parte a taberei liberale a jubilat, în timp ce învinșii au ieșit la atac.

Articolul precedentDan Petrescu, nemulțumit de lot, înainte de meciul cu UTA Arad
Articolul următorIntervenție pentru deblocarea unei uși pe strada Zenit! Victima, preluată de ambulanță

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here