Acasă Actualitatea Filmul dezastrului din această noapte! Unde au intervenit pompierii

Filmul dezastrului din această noapte! Unde au intervenit pompierii

0

Precipitațiile abundente au provocat daune însemnate și au făcut prăpăd în județul Satu Mare, în noapte de 12 spre 13 mai. Pompierii au intervenit cu motopompe, bărci pneumatice, pentru a evacua apa și oamenii care s-au trezit cu viitura în curți sau case.

Iar un pod din localitatea Socond a fost distrus de viitura puternică. Au fost salvați copii, adulți, chiar și animale din calea apelor. Persoanele care au fost afectate de aceste evenimente neplăcute au fost relocate în Căminul Cultural din Rătești, altele s-au refugiat pe la rude.

Iată filmul intervențiilor pompierilor din județ:

  • La ora 01:11 pompierii au intervenit, zece subofițeri cu o autospeciala de primă intervenție și comandă, două motopompe de capacitate mare  și o barcă pneumatică pentru evacuarea apei din mai multe curți inundate.
  • La ora 01:19 pompierii voluntari au intervenit  în localitatea Socond la un pod provizoriu distrus de viitură.
  • La ora 05:02 un ofițer și cinci subofițeri au intervenit cu două autospeciale de primă intervenție și comandă dotate cu o motopompă de capacitate mare, la Hurezu Mare (pompierii au evacuat trei copii, patru adulți, un câine și o pisică) unde au fost aproximativ 20 de case inundate.
  • La ora 06:00 s-a intervenit la Rătești, doi ofițeri și 16 subofiteri  cu două motopompe, o autospecială de primă intervenție și comandă, și un autocamion de intervenție.
Articolul precedentFOTO: Precipitațiile abundente au creat haos la Rătești! Se intervine pentru salvarea persoanelor afectate de inundație
Articolul următorBilanțul inundațiilor din județ: Peste 100 de gospădării afectate, 2000 de oi izolate, drumuri blocate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here