Acasă Actualitatea Festivaluri 2021: UNTOLD și Neversea, în septembrie, Sunwaves, în Zanzibar

Festivaluri 2021: UNTOLD și Neversea, în septembrie, Sunwaves, în Zanzibar

0

Organizatorii marilor festivaluri din România sunt extrem de supărați pe autoritățile din țară, încât vor să le mute în alte țări. Aceștia caută sau au găsit alternative în acest sens, iar unele evenimente au fost amânate pentru anul viitor. Totuși, Untold și Neversea ar putea avea loc în toamnă, iar Sunwaves, peste hotare.

Dacă organizatorii Electric Castle au amânat zilele de distracție pentru anul viitor, Untold și Neversea ar putea avea totuși loc la toamnă. “Suntem conștienți că nu mai avem cum să ținem Neversea, care ar fi trebuit să se desfășoare între 8 și 11 iulie, respectiv Untold, programat inițial între 5 și 8 august. Dar noi nu ne dorim să le amânăm pentru 2022 ci căutăm toate alternativele ca acestea să aibă loc undeva în luna septembrie”, a spus directorul de comunicare, Edy Cereji.

Cei care pregătesc din greu timp de un an câteva zile de distracție sunt de părere că în România se aplică dublul-standard și sunt supărați că în week-end, la Șumuleu Ciuc și la Craiova s-au strâns zeci de mii de oameni pentru a sărbători Rusaliile catolice, respectiv câștigarea Cupei României de către Universitatea, și că acolo nu s-a ținut cont de măsurile de protecție și distanțare.

Dacă cei care pregătesc Summer Well speră să poată promite distracție undeva în vară (data inițială fiind 14-15 august), cei de la Sunwaves au găsit o soluție inedită: Sunwaves International, acesta urmând să aibă loc într-o locație exotică, îndrăgită și vizitată de români, Zanzibar, între 17 și 21 iunie.

Articolul precedentHandbal masculin: Echipele calificate în optimile Cupei României, care încep marți
Articolul următorDescinderi cu mascați la Primăria Bistrița!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here