Acasă Informativ Femeile liberale din Satu Mare prezente la Școala de Vară de la...

Femeile liberale din Satu Mare prezente la Școala de Vară de la Eforie Nord

0

Școala de vară a Organizației Femeilor Liberale a avut loc în perioada 7-9 septembrie, la Eforie Nord, și a reprezentat o oportunitate valoroasă pentru dezbatere și acțiune în rândul membrilor acestei organizații.

Delegația din Satu Mare, condusă de Președinta OFL Satu Mare, Alina Ristea, a fost prezentă la acest eveniment important, alături de alte zece membre ale OFL.

În prima zi a Școlii de vară, temele abordate s-au concentrat pe conceptul de “Leadership feminin liberal”, reprezentând o viziune progresistă și orientată spre viitor pentru OFL. De asemenea, a fost purtată o discuție profundă cu privire la un proiect ce vizează protejarea copiilor de pericolele mediului online, în special cele întâlnite pe platformele de socializare. Acest proiect este în dezbatere publică și se dorește implicarea tuturor părților interesate, de la părinți și profesori la copii, societate civilă, specialiști în psihologie și medicină, companiile din domeniul tehnologiei, precum și instituțiile statului și factorii de decizie politici. OFL subliniază importanța unei dezbateri autentice pentru a identifica cele mai bune soluții, evitând promovarea unei legi în grabă.

În cea de-a doua zi a Școlii de vară, membrii OFL au avut o întâlnire cu liderii Partidului Național Liberal (PNL), consolidând astfel legătura dintre organizație și partid.

Evenimentul a reflectat angajamentul Organizației Femeilor Liberale pentru o abordare progresistă și pentru găsirea de soluții eficiente în problemele de actualitate. Hashtag-urile menționate în postare (#OrganizațiaFemeilorLiberale, #PentruRomâniaCuSuflet, #NicoletaPauliuc) denotă determinarea și implicarea în continuare a OFL în promovarea valorilor liberale și a dezvoltării durabile a României.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.