Acasă Fotbal FCSB nu mai poate fi oprită! Aproape de a juca meciul cu...

FCSB nu mai poate fi oprită! Aproape de a juca meciul cu Dinamo în Ghencea

0

Informațiile prezentate indică faptul că FCSB (fosta Steaua) este tot mai aproape de a juca pe arena din Ghencea, în urma presiunilor exercitate de premierul Marcel Ciolacu. Comandantul CSA, Ștefan Bichir, a fost un opozant al acestei idei, dar a transmis suporterilor că nu mai poate împiedica venirea echipei FCSB pe această arenă și că va trebui să renunțe la opoziția sa.

Primul meci al FCSB la Ghencea ar putea fi chiar derby-ul cu Dinamo, programat pe 22 iulie, în sezonul 2023/2024 din Liga 1.

Gabriel Balint, un susținător vocal al proiectului rival de la CSA Steaua, a confirmat că a auzit și el că FCSB va juca în Ghencea în această toamnă. Cu toate acestea, el a exprimat îngrijorarea cu privire la posibilele incidente care ar putea apărea între suporterii Stelei și suporterii FCSB, având în vedere antipatia existentă între cele două tabere.

Situația se datorează faptului că derby-ul dintre Dinamo și FCSB nu se poate juca pe Arena Națională din cauza unor concerte, iar Arena Arcul de Triumf este considerată prea mică și nu dispune încă de sistemul VAR. Astfel, variantele rămase pentru acest meci sunt Ghencea sau o altă arenă în provincie.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.