Acasă Fotbal FCSB și-a găsit atacant! Cât plătește pentru al treilea transfer al iernii

FCSB și-a găsit atacant! Cât plătește pentru al treilea transfer al iernii

0

Gigi Becali nu pare dispus să stea deoparte în această iarnă în ceea ce privește campania de transferuri. După ce a încheiat cu succes transferul lui Luis Phelipe de la Poli Iași, Becali își îndreaptă atenția către un nou atacant pentru a întări linia ofensivă a echipei sale. Numele aflat în discuție este Daniel Paraschiv, atacantul în vârstă de 24 de ani de la FC Hermannstadt.

Conform informațiilor obținute de la surse Sport.ro, Paraschiv este dorit în mod expres de către Becali, care pare să fi pus ochii pe acest tânăr talent. Totuși, obținerea serviciilor sale nu va fi la un preț mic deoarece finanțatorul lui Hermannstadt, Claudiu Rotar, a stabilit suma de un milion de euro drept prețul de transfer pentru Paraschiv.

Transferul lui Daniel Paraschiv a fost subiect de discuție de mai multe luni, iar în această iarnă, mutarea acestuia către FCSB pare să fie tot mai iminentă. Rotar a subliniat disponibilitatea clubului său de a negocia, însă a specificat că doar o ofertă consistentă, în jurul sumei de un milion de euro, va fi luată în considerare.

Deși Becali a fost nemulțumit de prestația lui Andrea Compagno în repetate rânduri, aducerea lui Paraschiv ar putea să ofere o alternativă puternică și proaspătă în linia de atac a FCSB. Paraschiv, cu șase goluri și trei pase decisive în 19 partide jucate pentru Hermannstadt în acest sezon, pare să aibă potențialul de a aduce un plus semnificativ în arsenalul ofensiv al echipei.

Cu toate acestea, Luis Phelipe, recent transferat de la Poli Iași, a primit un ultimatum de la Becali. Acesta trebuie să confirme în scurt timp sau risca să plece de la vicecampioana României. Cum va evolua situația și dacă FCSB va finaliza cu succes acest al treilea transfer al iernii, rămâne de văzut în perioada următoare.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.