Acasă Fotbal FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea! Intervenția premierului Ciolacu, decisivă?

FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea! Intervenția premierului Ciolacu, decisivă?

0


Vestea importantă pentru suporterii FCSB-ului este că echipa va juca meciul cu CFR Cluj în Ghencea! Partida este programată pentru duminică, 6 august, de la ora 21:30, în etapa a 4-a a Superligii.

FCSB se întoarce în Ghencea după semnarea unui acord oficial între FCSB și CSA Steaua pentru închirierea arenei, în vederea desfășurării meciului cu CFR Cluj. Patronul echipei, Gigi Becali, a semnat deja biletul la ordin avalizat, iar suma pentru închirierea stadionului nu a fost încă dezvăluită, dar se speculează că ar putea fi similară celei plătite pentru meciul cu Dinamo, adică 750.000 de euro.

În plus, dacă FCSB se va califica în turul trei preliminar al Conference League, există mari șanse ca echipa să joace meciul cu danezii de la Nordsjaelland tot în Ghencea. Mihai Stoica, oficialul echipei, a declarat că au făcut o adresă către CSA pentru acest meci, așteptând un răspuns.

Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că se va implica personal și va facilita intrarea FCSB-ului în Ghencea, precum și a oricărui club de performanță, capabil să închirieze arena construită din banii statului. El consideră că este normal ca echipele de talie mare să poată juca pe acest stadion, iar bunurile statului nu trebuie să fie gestionate după bunul plac de anumiți funcționari.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.