Acasă Fotbal FCSB a stabilit echipa de start pentru derby-ul cu Dinamo! Surpriză în...

FCSB a stabilit echipa de start pentru derby-ul cu Dinamo! Surpriză în atac

0

FCSB și-a conturat echipa de start pentru așteptatul derby împotriva lui Dinamo, pregătind trei modificări cheie în componența titularilor în comparație cu meciul anterior împotriva Universității Craiova 1948.

Surpriza principală vine în zona de atac, unde Gigi Becali a confirmat că David Miculescu va primi titularizarea, chiar dacă Andrea Compagno este din nou disponibil pentru joc. Această decizie adaugă un element de imprevizibilitate în strategia ofensivă a echipei roș-albastre.

În plus, revenirea lui Pantea după suspendare și șansele crescute de a-l reintegra pe Dawa în primul 11 constituie alte schimbări anticipate. Echipa probabilă este următoarea: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Djokovic, Sut, Olaru – Băluță, Miculescu, Coman.

Cu aceste ajustări, FCSB își propune să-și consolideze poziția în fruntea clasamentului și să obțină o victorie crucială în derby-ul împotriva rivalei Dinamo. Meciul este programat duminică, începând cu ora 20:30, și promite o confruntare intensă între cele două echipe bucureștene.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.