Acasă Fotbal FCSB a găsit un superatacant! Dar nu-l poate transfera decât la vară

FCSB a găsit un superatacant! Dar nu-l poate transfera decât la vară

0

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit planurile sale pentru echipă, anunțând că intenționează să aducă un atacant la finalul sezonului 2023-2024.

Cu toate acestea, Becali a menționat că putea să facă acest transfer chiar în vara trecută, dar a evitat să o facă pentru a nu-i supăra pe cei de la Farul Constanța, clubul la care evoluează actualul atacant dorit, Louis Munteanu.

FCSB a căutat un atacant în fereastra de transferuri anterioară din cauza nemulțumirii față de performanțele lui Andrea Compagno. Negocierile cu alți jucători, cum ar fi Arnold Garita și Mamadou Thiam, nu au avut succes, iar clubul a renunțat temporar la ideea de a aduce un vârf.

Acum, Gigi Becali a dezvăluit că Louis Munteanu este pe lista sa de transferuri pentru viitorul sezon. Jucătorul în vârstă de 21 de ani, împrumutat din nou de la Fiorentina la Farul Constanța, ar urma să fie ofertat de FCSB la finalul sezonului 2023-2024.

Becali a explicat că putea să-l transfere pe Munteanu chiar în această vară, dar a ales să aștepte pentru a evita eventualele conflicte cu nașul său, patronul Farului Constanța, Gică Hagi. Cu toate că este interesat de achiziționarea lui Munteanu, Becali a afirmat că a fost prudent și a decis să amâne transferul pentru a respecta relația cu Hagi.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.