Acasă Divertisment Experții revin! Drumul Satu Mare – Cluj va fi parcurs într-o oră...

Experții revin! Drumul Satu Mare – Cluj va fi parcurs într-o oră și 44 de minute

0

Într-o veste care a provocat valuri de entuziasm printre sătmăreni și clujeni, experții au anunțat că drumul dintre cele două orașe se va scurta și mai mult decât se credea inițial. În loc de 1 oră și 45 de minute, așa cum s-a anticipat anterior, se estimează acum că vom face călătoria în doar 1 oră și 44 de minute!

Deși inițial s-a crezut că această ameliorare a timpului de călătorie va fi rezultatul deschiderii celor două loturi lipsă ale Autostrăzii Transilvania, pare că universul ne rezervă și mai multe surprize plăcute. Oare câți dintre noi vom reuși să ne adaptăm la această nouă realitate? Vom avea acum chiar și mai puțin timp să ascultăm aceleași melodii plictisitoare la radio sau să ne plângem de drumurile proaste!

În altă ordine de idei, lucrările la cele două tronsoane ale Autostrăzii Transilvania, numite pompos Nădășelu-Zimbor și Zimbor-Poarta Sălajului, continuă cu pași repezi, așa cum s-a promis. Desigur, au existat câteva mici întârzieri pe drum, dar cine se aștepta să fie un drum neted și fără hopuri în România? Cine a zis că trebuie să ajungem rapid la destinație? Hai să ne bucurăm de peisaj și să ne antrenăm răbdarea!

Într-o notă mai serioasă (dar nu prea serioasă), sătmărenii ar trebui să-și pună în practică cele mai bune tehnici de gestionare a timpului pentru a face față acestui dezastru cronometric. Cum să împachetezi acum toate activitățile obișnuite într-un timp redus cu un întreg minut? E un adevărat challenge pentru toți acei călători care își împart timpul între Snapchat și TikTok! Să sperăm că nu vom uita să respirăm și să ne hrănim cu acest nou ritm alert de călătorie!

Stay tuned pentru mai multe update-uri despre cel mai rapid drum al anului! Pentru că, hai să recunoaștem, ce e mai important decât să ajungi la destinație cât mai repede? Poate să ajungi la destinație!

(Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare)

Mai multe pamflete găsiți AICI.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.