Acasă Actualitatea Emil Boc în vizită la Zalău! A vorbit despre UNTOLD

Emil Boc în vizită la Zalău! A vorbit despre UNTOLD

0

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a afirmat, vineri, la Zalău, că organizarea Untold în acest an ”reprezintă victoria asupra pandemiei, victoria simbolică a noii normalităţi asupra pandemiei”. Primarul a rpecizat că evenimentul va fi un succes, însă a menţionat că drumul sigur spre festival, spre orice festival, trece prin vaccinare, anunță news.ro.

Emil Boc a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă la Zalău, cum va atrage turiştii la Untold, având în vedere că în acelaşi timp este anunţat un festival la Bucureşti şi a afirmat: ”Untold reprezintă victoria asupra pandemiei, victoria simbolică a noii normalităţi asupra pandemiei. Am înţeles că doar în prima zi s-au vândut peste 10.000 de bilete pentru Untold. Sunt convins că va fi o ediţie de succes aşa cum au fost şi celelalte”.

”Untold a reuţit să-şi creeze acest brand pornind de la Capitală Culturală a Tineretului, în 2015, şi am reuşit să ridicăm ştacheta în fiecare an. Dacă putem, mergem la amândouă, dar participarea la fiecare dintre ele trece prin vaccinare”, a adăugat Emil Boc.

Articolul precedentSimone Tempestini e lider în Raliul Argeșului
Articolul următorCovid-19: Un caz nou în județ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here