Acasă Actualitatea VIDEO. Elicopter SMURD la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare!

VIDEO. Elicopter SMURD la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare!

0

Elicopterul SMURD a ajuns în cursul zilei de ieri, 22 aprilie 2024, în jurul orei 16.40, la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, după un pacient în vârstă de 56 de ani din județul Prahova. Acesta a fost adus cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) dintr-un loc public și a fost diagnosticat cu un Accident Vascular Cerebral (AVC).

Situația medicală gravă a pacientului a impus o intervenție rapidă și specializată, iar echipele medicale de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare au decis transferul acestuia către Neurochirurgia din Oradea pentru un tratament de specialitate.

Elicopterul SMURD, cu personal medical calificat la bord, a asigurat transportul eficient și în condiții de siguranță al pacientului către unitatea medicală din Oradea, unde acesta va beneficia de îngrijiri și intervenții chirurgicale adecvate în gestionarea cazului său.

Astfel de intervenții și transferuri medicale sunt cruciale în asigurarea îngrijirii adecvate pentru pacienții aflați în situații de urgență și reprezintă o dovadă a coordonării și eficienței sistemului medical de urgență din România.

A cikk automatikusan lefordítva magyarra

A SMURD helikopter tegnap, április 22-én, körülbelül 16:40-kor érkezett meg a Szatmári Megyei Sürgősségi Kórházba egy 56 éves prahovai férfivel. Őt mentővel szállították az Ügyeleti Rendelőbe (UPU) egy nyilvános helyről, és agyvérzés diagnózist állítottak fel nála.

A beteg súlyos egészségi állapota gyors és szakértői beavatkozást tett szükségessé, ezért a Szatmári Megyei Sürgősségi Kórház orvosi csapatai úgy döntöttek, hogy a beteget Oradea Neurológiára irányítják, szakorvosi kezelés céljából.

A SMURD helikopter, kvalifikált orvosi személyzettel a fedélzetén, hatékony és biztonságos szállítást biztosított a betegnek Oradea egészségügyi intézményébe, ahol megfelelő ellátást és sebészeti beavatkozásokat kap majd az esete kezelésére.

Az ilyen jellegű orvosi beavatkozások és transzferek létfontosságúak a sürgősségi helyzetben lévő betegek megfelelő ellátásának biztosításához, és bizonyítékai a romániai sürgősségi egészségügyi rendszer koordinációjának és hatékonyságának.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.