Acasă Actualitatea Elevă repetentă trimisă în judecată! A agresat o colegă mai mică la...

Elevă repetentă trimisă în judecată! A agresat o colegă mai mică la o școală din Satu Mare

0

Este regretabil să se întâmple astfel de incidente de violență în mediul școlar. Conform informațiilor furnizate de PresaSM, o tânără în vârstă de 17 ani, elevă repetentă în clasa a VIII-a la Școala Dr. Vasile Lucaciu din municipiul Satu Mare, a fost trimisă în judecată într-o cauză penală după ce a agresat o colegă de clasă mai mică cu doi ani.

Incidentul a avut loc în timpul unei pauze școlare, când agresoarea a început să adreseze cuvinte jignitoare și să o acuze pe colega sa că ar purta o perucă în loc de păr natural. Într-un moment de agresiune, agresoarea a tras-o de păr pentru a verifica dacă acest lucru este adevărat. Victima a încercat să se apere și i-a cerut agresoarei să o lase în pace, dar aceasta a continuat să o lovească cu pumnii și picioarele în diferite zone ale corpului.

Victima a suferit leziuni traumatice care au necesitat îngrijiri medicale timp de 4-5 zile, iar agresoarea a fost trimisă în judecată în legătură cu această agresiune. În fața polițiștilor, eleva violentă a exprimat regretul său și a menționat că nu și-a dat seama de gravitatea consecințelor faptei sale. Ea a afirmat că și-a cerut scuze persoanei vătămate.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.