Acasă Fotbal Echipa de start probabilă a CFR-ului în meciul cu Dinamo!

Echipa de start probabilă a CFR-ului în meciul cu Dinamo!

0

În runda a 27-a a campionatului românesc, CFR Cluj își primește rivalii de la Dinamo într-un meci cu totul special. Cu ambele echipe în căutarea punctelor importante pentru obiectivele lor, acest meci promite să fie interesant.

La momentul actual, CFR Cluj se află într-o poziție favorabilă în lupta pentru titlu, dar nu își permite să își permită nicio scăpare. Cu un decalaj de nouă puncte față de liderul FCSB, iar Rapidul la doar trei puncte în spatele lor, clujenii sunt conștienți că fiecare punct câștigat sau pierdut poate face diferența în cursa pentru trofeu. Cu un lot puternic și o formă constantă, CFR Cluj este hotărâtă să-și mențină avantajul și să-și continue marșul către un alt titlu de campioană.

Pe de altă parte, Dinamo a traversat momente dificile în acest sezon, dar pare că își revine în ultimele etape. Sub conducerea antrenorului Kopic, echipa a reușit să obțină două victorii consecutive, o performanță care a contribuit la ieșirea lor din zona retrogradării. Cu un moral crescut și o determinare nou găsită, “câinii” sunt hotărâți să își continue ascensiunea și să demonstreze că sunt capabili să facă față chiar și celor mai puternice echipe din Superligă.

Meciul se joacă vineri, 23 februarie, de la ora 20.00.

Formații probabile:

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Ajeti, Manea – Muhar, Keita, El Kaddouri – Deac, Bîrligea, Otele.

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Milanovc, Gregorio – Abdallah.

Informații importante despre bilete

𝐁𝐈𝐋𝐄𝐓𝐄 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐌𝐄𝐂𝐈𝐔𝐋 𝐂𝐔 𝐃𝐈𝐍𝐀𝐌𝐎

S-a dat start biletelor online pentru meciul cu Dinamo București de vineri, 23 februarie, de la ora 20:00!
🎫 𝗕𝗜𝗟𝗘𝗧𝗘 𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘: https://bit.ly/BileteCFRDinamo
🏷️ Prețurile tichetelor pentru meciul cu Dinamo:
➡️ Galerie CFR – 15 lei
➡️ Tribuna 2 – 25 lei
➡️ Tribuna 1 – 30 lei
➡️ VIP B – 100 lei
🆕 Sky Lounge – 200 lei (mâncare și băutură incluse,experiență VIP)
➡️ Business Lounge – 500 lei (business networking, 🍽️ mâncare și băutură premium incluse, acces într-un lounge privat)
🕒 Programul caselor de bilete de la stadion:
👉🏻 JOI (22 FEBRUARIE) – 12:00 – 17:00
👉🏻 VINERI (ZIUA MECIULUI) – 12:00 – 20:00
Începând din acest sezon, sectorul 52 a devenit FAMILY ZONE. Astfel, la un bilet achiziționat de un adult (atât online, cât și de la casele de bilete) se poate achiziționa, cu valoare 0, un bilet pentru copil, exclusiv în sectorul 52. În toate celelalte zone din stadion, pentru meciurile disputate în Gruia, copiii au nevoie de bilet
Tichetele achiziționate online pot fi scanate la porți și de pe telefonul mobil! În acest caz, vă rugăm să descărcați biletul, în prealabil, de pe adresa dumneavoastră de email!

English version

In the 27th round of the Romanian championship, CFR Cluj welcomes their rivals from Dinamo in a particularly special match. With both teams in search of important points for their objectives, this match promises to be interesting.

At the moment, CFR Cluj finds themselves in a favorable position in the title race but cannot afford any slip-ups. With a nine-point gap behind the leader FCSB, and Rapid just three points behind them, the Cluj side is aware that every point gained or lost can make the difference in the race for the trophy. With a strong squad and consistent form, CFR Cluj is determined to maintain their advantage and continue their march towards another championship title.

On the other hand, Dinamo has faced difficult moments this season but seems to be recovering in the recent stages. Under the guidance of coach Kopic, the team has managed to secure two consecutive victories, a performance that has contributed to their exit from the relegation zone. With boosted morale and newfound determination, the “dogs” are determined to continue their ascent and prove that they are capable of facing even the strongest teams in the Superliga.

The match will be played on Friday, February 23rd, at 8:00 PM.

Probable line-ups:

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Ajeti, Manea – Muhar, Keita, El Kaddouri – Deac, Bîrligea, Otele.

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Milanovc, Gregorio – Abdallah.

Adsense