Acasă Sport Echipa de judo a CS Satu Mare triumfă la Cupa Campionilor din...

Echipa de judo a CS Satu Mare triumfă la Cupa Campionilor din Cluj-Napoca

0

Sâmbătă, 22 iunie, echipa de judo a Clubului Sportiv Satu Mare a participat la prestigioasa competiție Cupa Campionilor, desfășurată la Cluj Napoca. Într-o atmosferă încărcată de emoții și adrenalină, tinerii judoka sătmăreni au demonstrat abilități remarcabile și o determinare de neclintit, obținând o victorie spectaculoasă.

Echipa a fost formată din cinci sportivi talentați:

  • Caragescu Rareș, categoria 34 kg
  • Halas Anisia, categoria 32 kg
  • Marina Iannis, categoria 32 kg
  • Nagy Alesia, categoria 40 kg
  • Ursu Rafael, categoria 50 kg

După ce au trecut cu brio de faza grupelor, tinerii judoka sătmăreni au înfruntat în semifinală echipa CS Caransebeș. A fost un meci dificil, dar echipa a dat dovadă de o mare concentrare și spirit de echipă, reușind să se impună în fața adversarilor.

În finală, echipa din Satu Mare s-a confruntat cu echipa ACS Champions din Oradea. În ciuda emoțiilor și a presiunii finale, sportivii sătmăreni au rămas concentrați și au luptat cu tenacitate, obținând o victorie binemeritată și aducând acasă trofeul Cupa Campionilor.

Echipa a fost condusă de instructorii sportivi Halas Lenu și Marina Bianca, care au jucat un rol important în pregătirea și susținerea sportivilor pe parcursul competiției.

“Suntem extrem de mândri de performanțele acestor tineri. Au muncit din greu și au demonstrat că pot face față celor mai mari provocări. Această victorie este rezultatul efortului și dedicației lor,” transmit antrenoarele.

Adsense