Acasă Fotbal E OUT de la FCSB, ratează începutul de sezon european! E nevoie...

E OUT de la FCSB, ratează începutul de sezon european! E nevoie de operație

0

FCSB se confruntă cu o problemă majoră după ce a riscat folosindu-l pe Tavi Popescu, iar acum consecințele sunt evidente. Tânărul mijlocaș va rata primele două tururi preliminare din Liga Campionilor, o absență care poate avea un impact semnificativ asupra șanselor echipei de a avansa în competiție.

În urmă cu câteva săptămâni, Tavi Popescu a dezvăluit că a jucat tot sezonul cu o accidentare care necesită o intervenție chirurgicală. În ciuda faptului că FCSB a obținut titlul de campioană cu trei etape înainte de finalul sezonului, decizia de a continua să-l folosească pe Popescu a fost una riscantă. Gigi Becali, patronul clubului, a primit un verdict dur din partea medicilor, anunțul fiind făcut public de Meme Stoica.

Meme Stoica a confirmat că Tavi Popescu va rata o parte importantă din începutul noului sezon, inclusiv meciurile din tururile preliminare ale Ligii Campionilor. Operația lui Popescu este programată pentru 1 iunie, iar perioada de recuperare estimată este de aproximativ șase săptămâni. “S-a format ceva la laba piciorului, o acumulare care îl deranjează la fiecare mișcare. Bineînțeles că acesta a fost motivul pentru care nici evoluția lui nu a fost atât de bună. Nu va juca în primele două tururi preliminare,” a declarat Stoica pentru orangesport.ro.

Accidentarea lui Tavi Popescu vine într-un moment crucial pentru FCSB, mai ales că Gigi Becali intenționează să investească în șapte sau opt transferuri pentru a-și întări echipa și a ajunge în grupele Ligii Campionilor. Popescu era considerat un jucător de bază, mai ales în contextul unei posibile plecări a lui Florinel Coman. Absența sa forțată impune acum necesitatea de a găsi soluții rapide pentru întărirea zonei de mijloc a terenului.

Unul dintre motivele pentru care Tavi Popescu a continuat să joace accidentat a fost respectarea regulii U21, conform căreia echipele din Superligă trebuie să alinieze un număr minim de jucători sub 21 de ani. Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a explicat că opțiunile echipei erau limitate în absența lui Popescu, iar Radaslavescu și Pandele erau singurele alternative viabile. “Dacă noi mergem pe varianta asta și nu tratăm campionatul cu seriozitate și băgăm copii de la juniori, se spune «A, gata, fac jocurile la alții». Nu prea ai, în afară de ei (n.r. Radaslavescu sau Popescu), nu prea ai,” a spus Mustață pentru Fanatik.

FCSB se află într-o situație dificilă, iar decizia de a-l folosi pe Tavi Popescu în ciuda accidentării sale s-a dovedit a fi costisitoare. Absența sa în preliminariile Ligii Campionilor reprezintă o pierdere semnificativă, iar echipa trebuie să găsească rapid soluții pentru a compensa această lipsă. În contextul în care Gigi Becali planifică noi transferuri, este esențial ca FCSB să își refacă lotul și să își păstreze ambițiile europene intacte.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.