Acasă Actualitatea După Germania și Dubai, o firmă din Tășnad a ajuns să își...

După Germania și Dubai, o firmă din Tășnad a ajuns să își prezinte produsele în Coreea de Sud!

0

Horațiu Buzgău, antreprenorul sătmărean și deținător al brandului ALLU, își reprezintă cu mândrie județul la unul dintre cele mai prestigioase târguri agroalimentare din Asia. În aceste zile, el se află la Seoul, capitala Coreei de Sud, unde participă la evenimentul SEOUL FOOD 2024, ce are loc în perioada 11-14 iunie.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Horațiu Buzgău a exprimat entuziasmul și onoarea de a fi prezent la acest târg important, subliniind angajamentul său de a promova mâncarea sănătoasă și valorile orașului și județului Satu Mare.

Mesajul lui Horațiu Buzgău:

**”Promovăm mâncarea sănătoasă! Promovăm orașul, județul Satu Mare și țara noastră!

În această săptămână atașăm periplului nostru internațional o nouă experiență inedită. Astfel, după două evenimente emblematice la care am participat în Germania (Grüne Woche Berlin și BIOFACH Nürnberg), urmate de o fructuoasă experiență în Emiratele Arabe Unite (Gulfood Dubai), a venit rândul Asiei.

Ne bucurăm și suntem onorați să fim prezenți la SEOUL FOOD 2024 – una dintre cele mai mari expoziții agroalimentare din Asia, reuniune care adună anual mii de expozanți și vizitatori. Evenimentul are loc în perioada 11-14 iunie, la Seul în Coreea de Sud.

Ne face o plăcere deosebită să prezentăm produsele sănătoase care alcătuiesc întregul nostru portofoliu, dar în egală măsură suntem obligați din punct de vedere moral să promovăm și locurile de unde venim, fiindcă doar în acest fel consider că putem evolua cu toții, prin parteneriate strategice de tipul câștig-câștig. Altă variantă nu există!

Luăm lumea la pas, suntem prezenți peste tot și încrezători în același timp în șansa noastră de a sparge chiar și cele mai dure bariere. Atâta timp cât Bunul Dumnezeu e lângă noi, stăruința noastră este de neclintit!

Mulțumim, Inter-bio!”**

Prin participarea la SEOUL FOOD 2024, Horațiu Buzgău nu doar că promovează produsele sănătoase ale brandului său, ALLU, dar contribuie și la vizibilitatea internațională a județului Satu Mare. Acest târg reprezintă o oportunitate excelentă de a stabili parteneriate strategice și de a învăța din experiențele altor expozanți de pe tot globul.

Evenimente Internaționale Anterioare

Înainte de participarea la SEOUL FOOD 2024, Horațiu Buzgău a reprezentat județul Satu Mare la alte evenimente internaționale de renume:

  • Grüne Woche Berlin
  • BIOFACH Nürnberg
  • Gulfood Dubai

Fiecare dintre aceste participări a contribuit la consolidarea prezenței brandului ALLU pe piețele internaționale și la creșterea renumelui județului Satu Mare ca o sursă de produse alimentare sănătoase și de calitate.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.