Acasă Actualitatea Dr. Paula Mare, mâhnită pentru că după pandemie nimeni de la Consiliul...

Dr. Paula Mare, mâhnită pentru că după pandemie nimeni de la Consiliul Județean nu le-a mulțumit public medicilor!

0

La conferința de presă organizată miercuri la sediul PSD Satu Mare s-au atins mai multe subiecte legate de spitalul din Satu Mare.

Directorul medical dr. Paula Mare, de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, s-a declarat mâhnită de faptul că după pandemie, nimeni de la Consiliul Județean Satu Mare, unde președinte este Pataki Csaba (UDMR), nu a ieșit public să le mulțumească cadrelor medicale pentru munca enormă depusă timp de 3 ani de zile.

Sunt foarte dezamăgită pentru că tot noi, toți medicii din Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, am dus 3 ani de pandemie, 3 ani în care nu am întrebat pe nimeni cum să facem, ci ne-am străduit cu toții și am empatizat cu familiile tuturor ca să salvăm vieți. Am început pandemia cu 7 medici la secția de anestezie și terapie intensivă și în momentul de față sunt 18 medici. Avem 2 linii de gardă pe secția de ATI. Și noi, tot medicii de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, am asigurat asistența și pentru cei din Carei. Iar la finalul pandemiei nu ni s-a mulțumit nici măcar public în Consiliul Județean, ca o simplă apreciere, nu aveam nevoie de altceva. Să știți că la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, în perioada pandemiei, s-au adresat peste 3.000 de pacienți cu Covid, iar mortalitatea a fost undeva la 4%. Eu le mulțumesc colegilor mei pentru efort, implicare. Îi mulțumesc și domnului Govor și îi doresc mult succes pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, pentru efortul pe care l-a făcut mergând la București din funcția de vicepreședinte și zbătându-se pentru noi să înființăm aceste secții enumerate anterior, care au făcut ca sătmărenii să nu se adreseze la Cluj”, a declarat, printre altele, dr. Paula Mare.

A cikk automatikusan lefordítva magyarra

A szerdán a PSD Szatmárnémeti székházában tartott sajtótájékoztatón több, a szatmárnémeti kórházzal kapcsolatos témát is érintettek.

Dr. Paula Mare, a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház orvos igazgatója sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a járvány után senki a Szatmár Megyei Tanácsból, ahol az elnök Pataki Csaba (RMDSZ), nem köszönte meg nyilvánosan az orvosi személyzetnek az elmúlt három év hatalmas munkáját.

„Nagyon csalódott vagyok, mert mindannyian, a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház orvosai, három éven át vittük a járvány terhét, három év, amely alatt nem kérdeztük senkitől, hogyan csináljuk, hanem mindannyian igyekeztünk és együtt éreztünk minden családdal, hogy életeket mentsünk. A járványt 7 aneszteziológus és intenzív terápiás orvossal kezdtük, és jelenleg 18 orvosunk van. Két ügyeleti vonalunk van az intenzív osztályon. És mi, a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház orvosai biztosítottuk az ellátást a nagykárolyiak számára is. A járvány végén azonban a Megyei Tanácsban még csak nyilvánosan sem köszönték meg nekünk, egyszerű elismerésként, nem volt szükségünk másra. Tudni kell, hogy a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházban a járvány ideje alatt több mint 3000 Covid-beteget láttak el, a halálozási arány pedig körülbelül 4% volt. Köszönöm kollégáimnak az erőfeszítéseket, az elkötelezettséget. Köszönöm Govor úrnak is, és sok sikert kívánok neki a Megyei Tanács elnöki posztjára, az erőfeszítéseiért, amelyeket Bukarestben, alelnöki minőségében tett, és amelyek révén sikerült létrehozni az említett osztályokat, amelyek miatt a szatmáriaknak nem kellett Kolozsvárra menniük,” nyilatkozta többek között Dr. Paula Mare.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.