Acasă Actualitatea Nicoleta și Flori, sătmărencele de la noua emisiune “Insula de 1 milion”...

Nicoleta și Flori, sătmărencele de la noua emisiune “Insula de 1 milion” care începe la Kanal D

0

În lumea televiziunii, o nouă competiție promite să cucerească inimile telespectatorilor și să ofere o doză intensă de adrenalină și emoție. Este vorba despre “Insula de 1 milion”, un reality show ce va avea premiera pe 16 martie la Kanal D, unde 50 de curajoși concurenți se vor lupta pentru marele premiu de 1.000.000 de lei.

Printre acești temerari se află și două reprezentante ale județului Satu Mare, Nicoleta și Flori, două femei cu povești de curaj și visuri împlinite.

Nicoleta (Nicoleta Florina Malanca), în vârstă de 25 de ani, și-a început viața în Satu Mare, iar acum locuiește în Cluj-Napoca, unde lucrează ca agent imobiliar. Cu o personalitate puternică, atât fizic, cât și psihic, Nicoleta consideră că negocierile din domeniul imobiliar o pregătesc perfect pentru provocările ce vor urma în competiția “Insula de 1 milion”. Își dorește să participe pentru a-și satisface nevoia de adrenalină și pentru a-și împlini visul de a deveni un investitor imobiliar de succes.

Pe de altă parte, Flori  (Florica Boboi), în vârstă de 38 de ani, originară din Țara Oașului, este o bucătăreasă cu o experiență vastă și proprietara unui mic restaurant lângă Paris. A câștigat la final de 2022 și emisiunea de gătit, Chefi la cuțite de la Antena 1. Cu toate că se află într-o zonă de confort în domeniul culinar, Flori își dorește să își depășească limitele și să își îndeplinească un vis mare: acela de a deschide un restaurant cu specific mediteranean în centrul Parisului. Participarea la “Insula de 1 milion” reprezintă pentru ea o șansă unică de a face un pas mai aproape de acest vis.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.