Acasă Actualitatea Doliu la Spitalul Județean Satu Mare!

Doliu la Spitalul Județean Satu Mare!

0

Spitalul Județean Satu Mare anunță cu profundă tristețe trecerea lui Doru Marius Matei, asistent medical dedicat și apreciat, care a slujit comunitatea timp de peste 20 de ani în UPU. Doru a fost recunoscut pentru profesionalismul său și a primit în 2017 diploma de excelență de la OAMGMAMR pentru salvarea de vieți.

Mesajul Spitalului Județean Satu Mare de pe facebook: ”Cu profundă tristețe, ne luăm rămas bun de la cel care a fost DORU Marius Matei, asistent medical de “școală veche” angajat al unității noastre din 1971, cu peste 20 de ani de activitate în UPU, până în 2015 când s-a pensionat. Doru, așa cum i se adresau toți, cu cea mai firească familiaritate, a fost un om pentru oameni și un coleg de excepție, foarte bun profesionist, premiat în 2017 de OAMGMAMR cu diploma de excelență pentru activitatea sa și merite deosebite în salvarea unor vieți.

Egal vulnerabili la vama dintre viață și moarte, și salvatorii mor, poate ca ultimă și supremă ofrandă pe altarul vieții pe care au slujit-o.

Drum lin în lumină, Doru, sincere condoleanțe familiei!”

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.