Acasă Actualitatea Doi infractori, arestați la Vama Petea! Rețineri în fiecare zi la frontiera...

Doi infractori, arestați la Vama Petea! Rețineri în fiecare zi la frontiera sătmăreană

0

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au identificat și predat autorităților competente doi cetățeni români, căutaţi de autoritățile din ţara noastră pentru săvârşirea mai multor infracțiuni.

În data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere al Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România, G.L., în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare.

La verificări, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România, pe numele lui fiind emis, în octombrie 2021, un mandat european de arestare şi un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Carei l-a condamnat la un an şi cinci luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi lovire sau alte violenţe.

În ziua următoare, pe 25 noiembrie, în jurul orei 14.00, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a intra în ţară, C.L., în vârstă de 31 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud. Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, colegii noştri au constatat că femeia figurează ca fiind căutată de către autorităţile din România. Judecătoria Beclean a emis pe numele ei, în data de 15 noiembrie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Femeia a fost condamnată la nouă luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Drept urmare, cele două persoane au fost predate unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

loading...
Articolul precedentDoi sătmăreni, prinși cu 25 de kg de tutun la Urziceni
Articolul următorCrește incidența în Italia! Lista țărilor a fost actualizată în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.