Acasă Sport Dinamo pierde și returul cu Flensburg! Nemții, fără antrenori și 14 jucători,...

Dinamo pierde și returul cu Flensburg! Nemții, fără antrenori și 14 jucători, infectați cu Covid

0

Dinamo a pierdut și returul cu Flensburg din Liga Campionilor, scor 20-28, într-un meci în care elevii lui Xavi Pasqual au rezistat doar o repriză.

Dinamo a pierdut și returul cu germanii de la Flensburg. Pe ultimul loc înaintea meciului, elevii lui Xavi Pasqual au rezistat o repriză în fața vicecampioanei Germaniei. În prima parte, cele două au mers cap la cap, cea mai mare diferență între cele două formații fiind de doar 2 goluri. 14-14 scorul pauzei cu o prestație foarte bună din partea dinamoviștilor.

Repriza secundă a adus declinul însă pentru „dulăi”, de la scorul de 15-15 oaspeții au marcat 4 goluri consecutive. Elevii lui Pasqual au ratat atacuri consecutive și ajunseseră la 11 minute fără gol marcat. Portarul nemților, Buric, a prins o zi mare și a parat incredibil aruncările dinamoviștilor.

Flensburg a rămas la conducerea partidei și s-a distanțat la 6 goluri cu 10 minute înainte de final, 23-17. Germanii au continuat să se distanțeze și au terminat meciul cu 8 goluri avantaj, scor final 28-20 în favoarea lui nemților

Cu această înfrângere, Dinamo rămâne pe ultima poziție în Grupa B, cu doar 4 puncte după 8 meciuri disputate. Pentru elevii lui Xavi Pasqual va urma meciul cu Veszprem din deplasare

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.