Acasă Fotbal DINAMO – FCSB 0-3 | Octavian Popescu îi răspunde lui Prunea cu...

DINAMO – FCSB 0-3 | Octavian Popescu îi răspunde lui Prunea cu o nouă reușită spectaculoasă!

0

Atmosferă de derby în Ștefan cel Mare, acolo unde Dinamo a primit vizita FCSB-ului. Într-un meci dintr-o perioadă, parcă, mai dezechilibrată ca niciodată. Echipa lui Toni Petrea s-a impus fără să forțeze foarte mult, a jucat atât cât a trebuit și a câștigat cu 3-0. În timp ce Dinamo, n-a arătat tocmai dezastruos, semn că Flavius Stoican a schimbat ceva la echipă.

După doar un minut și 30 de secunde FCSB a și deschis scorul, după o fază de contra-atac ca la carte. Olaru a deviat pentru Dumiter, acesta a pasat la marginea careului pentru Octavian Popescu, jucător care trimite din prima la colțul lung, fără nicio șansă pentru nou venitul între buturile lui Dinamo, Figueiredo.

Tânărul Popescu îi răspunde parcă, încă o dată, dinamovistului Florin Prunea, care l-a atacat din nou înainte de derby, după cer jucătorul FCSB-ului a marcat o bijuterie și cu CFR.

CITEȘTE ȘI: Florin Prunea, un nou atac la adresa lui Octavian Popescu

Roș-albaștri s-au relaxat apoi, iar Dinamo a avut două jumătăți de ocazie. În minutul 35 Dinamo putea egala prin Torje, jucător care a luftat din câțiva metri, dar la faza imediat următoare Răuță are o intrare dură la Popescu și a fost eliminat. Nou intratul Ivanov a fost comoționat după un duel la minge cu Olaru, s-a lovit la cap, fiind transportat cu ambulanța la spital.

La revenirea de la cabine, gazdele au avut o altă atitudine, Dinamo a presat și a avut mai mult inițiativa. FCSB a jucat economicos, așteptând greselile adversarilor.

În cele din urmă s-a făcut 2-0 pentru FCSB, după reușita lui Ianis Stoica, care a șutat din prima, la rădăcina bării, cu 15 minute înainte de final.

Oaidă își trece și el numele pe lista marcatorilor, în minutul 81. Lovitura de colț bătută de Coman a fost bătută la colțul scurt, iar Oaidă a deviat cu capul la colțul lung, pentru 3-0.

Dinamo suferă, după 23 de etape, a 17-a înfrângere a sezonului, având și cele mai multe goluri primite, 48, iar “câinii roșii” se află într-o situație foarte ingrată.

Ivanovski s-a bătut în atac, dar nu i-a ieșit mai nimic, iar Stoica putea semna “dubla”, dar a intervenit Figueiredo. S-a terminat 3-0 și FCSB așteaptă un eventual pas greșit la CFR-ului, care primește luni seara vizita echipei din Botoșani.

Dinamo: Figueiredo – Buleică, Patriche, Ehmann, Tomozei (87 Bani) – Al. Răuță, Balthazar – Bordușanu (39 Ivanov – 46 Rodriguez), C. Matei (76 G. Crețu), Torje (76 Amzar) – Ivankovski 
Antrenor: Flavius Stoican

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – D. Olaru (84 Perianu), Oaidă, Fl. Tănase (46 Coman) – Cordea (62 Stoica), Dumiter (46 Gheorghe), Oct. Popescu (62 Miron).
Antrenor: Toni Petrea

CLASAMENT

CITEȘTE ȘI: Florin Prunea, un nou atac la adresa lui Octavian Popescu

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.