Acasă Actualitatea Dialog cu sătmărenii! Candidatul la Primărie, Radu Roca, s-a întâlnit cu locuitorii...

Dialog cu sătmărenii! Candidatul la Primărie, Radu Roca, s-a întâlnit cu locuitorii din Micro 16

0

Cu puțin timp înainte de alegerile locale, candidatul la Primăria Satu Mare, Radu Roca, alături de echipa sa de viitori consilieri locali, a petrecut o zi plină de activități și discuții constructive cu sătmărenii din cartierul Micro 16. Întâlnirea a avut loc în contextul campaniei electorale, având scopul de a înțelege mai bine nevoile și așteptările comunității.

Radu Roca și echipa sa, compusă din viceprimarul Cristina Tămășan-Ilieș, consilierul municipal Ciprian Crăciun, și viitorii consilieri locali Raul Băbțan și Radu Poias, au fost întâmpinați cu entuziasm de locuitorii din Micro 16. În cadrul discuțiilor, cetățenii și-au exprimat aprecierile pentru proiectele propuse de echipa PSD, subliniind că acestea se aliniază cu cerințele și așteptările lor.

Radu Roca a subliniat importanța acestei armonii de viziuni între echipa sa și locuitorii orașului: „Ne-a bucurat să aflăm că sătmărenii cunosc proiectele noastre și că acestea coincid cu cerințele și așteptările lor. Această armonie de viziuni ne încurajează să continuăm să muncim pentru binele comunității.”

Într-un mesaj adresat sătmărenilor, Radu Roca a evidențiat energia pozitivă și încrederea dobândită în urma întâlnirii cu cetățenii din Micro 16. El a subliniat importanța colaborării strânse cu comunitatea pentru a asigura dezvoltarea municipiului Satu Mare.

„Împreună cu sătmărenii, formăm cea mai bună echipă pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare. Colaborarea strânsă cu cetățenii și înțelegerea nevoilor lor ne permit să construim un viitor prosper pentru toți locuitorii orașului nostru. Împreună pentru viitor – Împreună pentru dezvoltare!” a declarat Radu Roca.

Radu Roca a încheiat mesajul său printr-un apel la vot, îndemnând cetățenii să sprijine echipa PSD în alegerile locale din 9 iunie. El a subliniat importanța implicării cetățenilor în procesul electoral pentru a asigura un viitor mai bun pentru Satu Mare.

„Pe 9 iunie, votează echipa #PSD. Pentru primar – Radu Roca, poziția 3 pe buletinul de vot. Pentru președinte al Consiliului Județean – Mircea Govor, poziția 1 pe buletinul de vot,” a îndemnat Radu Roca.

Campania electorală a lui Radu Roca și a echipei sale de viitori consilieri locali continuă să fie marcată de un dialog deschis și constructiv cu cetățenii. Întâlnirea din Micro 16 a evidențiat sprijinul comunității pentru proiectele PSD și a subliniat angajamentul echipei de a lucra împreună cu locuitorii pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare. Implicarea activă a cetățenilor și colaborarea strânsă cu aceștia reprezintă cheia pentru construirea unui viitor prosper și armonios pentru toți sătmărenii.

COMANDAT DE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT –  PSD ORGANIZAȚIA SATU MARE 

Executat de Dincolo de Sport SRL – portal www.dincolodesport.eu

COD MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21240002

Adsense