Acasă Fotbal Dezastru pentru FCSB înaintea marelui derby cu Dinamo! Vestea a venit azi

Dezastru pentru FCSB înaintea marelui derby cu Dinamo! Vestea a venit azi

0

FCSB se confruntă cu probleme semnificative în lotul său înaintea derby-ului cu Dinamo din etapa a 17-a a Supeliga, programat duminică, 26 noiembrie, la ora 20:30. După ce Vlad Chiricheș a fost declarat indisponibil pentru următoarele patru luni, o altă lovitură a fost primită de Gigi Becali în dimineața respectivă.

Octavian Popescu, care se afla la echipa națională a României U21 pentru meciurile cu Albania U21 și Elveția U21, a fost anunțat că nu va putea participa la partida cu Elveția. Mijlocașul, aflat sub comanda lui Elias Charalambous, a acuzat probleme medicale, iar în urma investigațiilor medicale amănunțite, s-a decis să nu facă deplasarea în Elveția pentru meciul programat marți, 21 noiembrie, ora 19:30.

Cu Vlad Chiricheș deja indisponibil pentru o perioadă semnificativă, pierderea lui Octavian Popescu pentru meciul cu Dinamo reprezintă o altă problemă majoră pentru FCSB. Aceste absențe notabile ar putea afecta strategia și performanța echipei într-un moment important al sezonului.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.