FCSB caută antrenor pentru la vară, iar pe lista vicecampioanei își face apariția un nume de top care a antrenat în Liga 1 în ultimii ani. E vorba despre Devis Mangia, tehnician demis recent de la Craiova.

Sunt argumente și chiar declarații publice ale celor care conduc azi gruparea roș-albastră care vin să ridice procentul șansei de reușită pentru o astfel de mutare: Mangia A1 la FCSB.

În urmă cu un an, în play-off-ul campionatului trecut, primul care a atras atenția asupra lui Mangia, în sens pozitiv, a fost Mihai Stoica.

De regulă, directorul sportiv al vicecampioanei se ferește să facă aprecieri laudative în public la adresa altui antrenor, însă atunci a folosit cuvinte mari: „Craiova pare cea mai dinamică echipă din Liga 1. Supertranziţie pozitivă, preocupare permanentă pt joc, mişcare continuă”.Apoi a adăugat cu trimitere directă la Devis: „Mie îmi place foarte mult cum joacă Craiova, cred că Mangia e un antrenor de valoare. De fapt, nu cred, sunt convins! Dacă ajungi să antrenezi a doua națională a Italiei, automat ești un antrenor de calibru”.

Chiar și în discuțiile pe care le avea cu cei din club, MM vorbea la superlativ despre Mangia. E un argument important într-o posibilă instalare a italianului la FCSB. De regulă, în ultima vreme, poziția lui Stoica a contat decisiv, nume precum Șumudică și Alexa fiind blocate tocmai din cauza opoziției directorului sportiv.