Acasă Fotbal Derby important în Liga a 3-a: CSM Olimpia Satu Mare întâlnește liderul...

Derby important în Liga a 3-a: CSM Olimpia Satu Mare întâlnește liderul SCM Zalău

0

În ultima etapă a turului campionatului din Liga a 3-a, echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare se pregătește pentru un meci extrem de important. Aceasta va avea loc vineri la ora 15 și va fi un derby de marcă împotriva liderului seriei a 10-a, SCM Zalău.

Echipa pregătită de duo-ul de antrenori Cosmin Iuhas și Florin Fabian se deplasează la Zalău cu o serie de cinci partide fără victorie în spate. Cu toate acestea, jocul și atitudinea echipei dau încredere că pot obține un rezultat favorabil. Este nevoie ca ghinionul care a planat asupra echipei să fie depășit, iar jucătorii să reușească să câștige cele trei puncte puse în joc.

Zalăul a fost liderul seriei, dar săptămâna trecută au suferit prima înfrângere a sezonului, pierzând în fața echipei nou promovate, CS Olimpia MCMXXI, într-un meci care a stârnit interes în rândul suporterilor.

La începutul sezonului, SCM Zalău și CSM Olimpia Satu Mare au fost considerate principalele echipe favorite la promovare în această serie a Ligii a 3-a. Meciul se anunță așadar ca unul deosebit de interesant, cu sălăjenii aflați în postura de lideri, iar formația noastră obligată să câștige pentru a se apropia de primele două poziții în clasament.

Cosmin Iuhas, antrenorul echipei din Satu Mare, afirmă: „Suntem obligați să câștigăm la Zalău dacă vrem să rămânem aproape de ei. S-au adunat prea multe ghinioane parcă, să ai în fiecare meci patru-cinci mari ocazii, câte două bare și să nu reușești să câștigi… e greu de digerat. Îmi doresc să depășim acest moment și sper să găsim formula câștigătoare.”

Meciul este așteptat cu interes și promite a fi o confruntare palpitantă pe terenul de fotbal. Acesta se va desfășura la Stadionul Municipal, Zalău, și are toate ingredientele pentru a oferi suporterilor o partidă de neuitat.

LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 9

Vineri, 15.00

SCM Zalău – CSM Olimpia Satu Mare

Stadion: Municipal, Zalău

Mai multe detalii găsiți aici:

@CSM Olimpia Satu Mare 

@csmolimpiaofficial 

@www.csmolimpia.ro

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.