Acasă Fotbal Delegația Victoriei Carei s-a relaxat înaintea barajului de la Mediaș

Delegația Victoriei Carei s-a relaxat înaintea barajului de la Mediaș

0

CSM Victoria Carei întâlnește astăzi de la oa 17.00, la Mediaș, pe stadionul lui Gaz Metan pe CS Real Bradu, în prima fază a barajului de promovare/menținere în Liga a 3-a. Jucătorii și staff-ul tehnic au plecat încă de ieri la drum, pentru a putea pregăti așa cum se cuvine meciul.

Iar în cursul dimineții de astăzi, jucătorii careieni au ieșit la o plimbare prin oraș, unde au vizitat câteva obiective turistice, pentru a se relaxa și a uita de presiunea meciului împotriva campioanei județului Argeș, Bradu.

Jucătorii s-au relaxat pe o terasă din Mediaș

“I-am urmărit pe adversarii noştri în finala din Argeş. Formează o echipă matură, experimentată. În lotul lor sunt foşti jucători din Liga 1, Liga 2, cel mai cunoscut fiind brazilianul Roberto Ayza. Am nimerit un adversar dificil. Sper ca tinereţea şi dorinţa să reprezinte avantajele noastre. Lotul nostru este complet, accidentaţii şi-au revenit şi toţi am trecut cu bine de testele pentru CORONAVIRUS. Vom juca pe un teren de Liga 1, iar asta înseamnă că vor fi condiţii de joc foarte bune”, a declarat Marius Botan, antrenorul de la CSM Victoria Carei pentru Informația Zilei.

Doi oameni de fotbal iubiți la Carei, Marius Botan și Zsolt Tabi

Partida dintre CSM Victoria Carei și CS Real Bradu se joacă astăzi, 12 mai, de la ora 17.00 și este arbitrată de Lunca Dragoș Nicolae din Cluj-Napoca, ajutat la cele două linii de Humița Ioan Daniel din Armeniş, Caraș-Severin și Tocai Emeric din Alma, Sibiu. Observatori FRF: Demetrescu Daniel din Râmnicu Vâlcea și Tâlvan Ovidiu Iosif din Sibiu. Iar meciul poate fi urmărit în direct pe TV 1 Satu Mare.

În celelalte două meciuri se întâlnesc Viitorul Cluj – Dinamo Bacău (la Odorheiu Secuiesc), respectiv FC Avrig – ASCS Petrolul 95 (la Brașov).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here