Acasă Fotbal DECLARAȚII. Ce îl enervează foarte tare pe Dan Petrescu? Antrenorul a spus...

DECLARAȚII. Ce îl enervează foarte tare pe Dan Petrescu? Antrenorul a spus tot

0

Dan Petrescu a susținut tradiționala conferință de presă de dinainte de meci. CFR joacă mâine pe teren propriu cu marea rivală FCSB.

“Ne dorim cu toții și sperăm să facem un meci bun și să-l câștigăm. Malele e accidentat, în rest să vedem. Manea, dacă poate să se antreneze azi e bine, dacă nu nici el nu va juca.

(n.r. dacă lipsa lui Coman și Dawa contează) Nu cred, au un lot bun, indiferent cine nu ar fi jucat, nu se vedea. Au dubluri pe toate posturile. Dacă era un campionat normal, zic asta de 5 ani, era greu să ne mai ajungă (n.r. FCSB, în cazul unui eșec). Dar e un campionat anormal, unic în lume, și se poate întâmpla orice.

Au perioade când fac multe puncte și perioade când nu reușesc asta. Pot câștiga toate meciurile de acum la ce lot au, la ce investiții s-au făcut. Într-o zi bună, FCSB poate să bată pe oricine din România și din Europa.

În opinia mea, nu ar fi trebuit să jucăm fotbal în perioada asta. Am intrat și acum pe teren, ninge, se dă zăpadă. Sunt -13, -14 grade. Dacă trebuie să jucăm, jucăm”, a spus Dan Petrescu.

Adsense

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.